М’ясо та птиця свіжі, охолоджені: |
- Органолептичні показники
- Виявлення барвників
|
Ковбаси з м’яса та птиці |
- Органолептичні показники
- Масова частка вологи
- Масова частка хлориду натрію
- Масова частка жиру
- Масова частка загального азоту
- Масова частка нітратів
- Масова частка нітриту
- Масова частка крохмалю
- Виявлення барвників
|
Консерви м’ясні |
- Органолептичні показники
- Лужність
- Масова частка хлориду натрію
- Виявлення барвників
|
Яйця та яєчні продукти |
- Органолептичні показники
- Масова частка сухої речовини
- Масова частка білкових речовн
- Масова частка жиру
|
Молоко та молокопродукти |
- Масова частка аміаку
- Масова частка пероксиду водню
- Масова частка соди
- Органолептичні показники
- Масова частка вологи
- Масова частка хлориду натрію
- Масова частка цукрів
- Масова частка жиру
- Масова частка загального азоту
- Чистота
- Кислотність
- Фосфотаза, пероксидаза
- Густина
|
Риба та рибопродукти, водорості,
морські трави та продукти їх переробки,
водорості та морські трави сушені |
- Органолептичні показники
- Масова частка хлориду натрію
- Масова частка протеїну
- Масова частка золи
- Масова частка вологи
- Масова частка жиру
- Масова частка загальної кислотності
- Йодне число
- Перекисне число
- Масова частка олова
|
Зернові, зернобобові та продукти їхньої переробки.
Технічні та олійні культури.
Крупи, борошно, висівки, макуха, комбікорм, шрот.
Спеції, прянощі, лікарські рослини сушені та сировина,кунжут
Хліб та хлібобулочні вироби
|
- Органолептичні показники
- Масова частка вологи
- Масова частка протеїну
- Масова частка клітковини
- Масова частка золи
- Число падіння
- Натура
- Масова частка жиру
- Масова частка цукру
- Кислотність
- Масова частка смітної, масличної і особо враховуємої домішки
- Зараженість та пошкодженість шкідниками
- Масова частка ерукової кислоти
- Масова частка таніну
- Масова частка глюкозиналатів
- Білизна
- Металомагнітна домішка
- Масова частка води
- Індекс деформації клейковиним
|
Цукор |
- Органолептичні показники
- Масова частка вологи
- Кольоровість
- Масова частка золи
- Масова частка сахарози
- Масова частка феродомішок
- Масова частка редуцируючих речовин
- Гранулометричний склад
- Міцність і тривалість розчинення
- Визначення дрібниць
- Масова частка фостоксину
|
Кондитерські вироби |
- Органолептичні показники
- Масова частка цукру
- Масова частка вологи та сухих речовин
- Масова частка жиру
- Кислотність та лужність
- Масова частка сірчистої кислоти
- Масова частка золи
- Масова концентрація спирту
|
Чай, Кава |
- Масова частка вологи та сухих речовин
- Масова частка золи
- Масова частка таніна та кофеїна
- Масова частка фостоксину
|
Сіль |
- Масова частка йоду
|
Консерви овочеві, фруктові та ягідні |
- Масова частка мінеральних домішок
- Органолептичні показники
- Масова частка вологи
- Масова частка кислот, що титруються
- Масова частка летких кислот
- Масова частка мінеральних домішок
- Масова частка етилового спирту
- Масова частка хлоридів
- Масова частка сухих речовин
- Масова частка бензойної кислоти
- Масова частка сорбінової кислоти
- Масова частка цукрів
- Масова частка жиру
- Масова частка нітратів
- Лужність
- Масова частка золи
|
Соки фруктові та овочеві |
- Органолептичні показники
- Масова частка кислоти, що титрується
- Масова частка хлоридів
- Масова частка розчинних сухих речовин
- Масова частка вологи
- Масова частка бензойної кислоти
- Масова частка цукрів
- Масова частка сірчистого ангідриду
- Масова частка сорбінової кислоти
- Синтетичні барвники
|
Соуси та гірчиця |
- Органолептичні показники
- Кислотність
- Масова частка сорбинової кислоти
|
Олії рослинні, жири |
- Органолептичні показники
- Масова частка вологи
- Кислотне число
- Масова частка золи
- Йодне число
- Масова частка жиру
- Нежирові домішки
- Кольоровість
- Необмилювані речовини
- Число обмилення
- Мило
- Перекисне число
- Масова частка розчинних протеїнів
- Масова частка сирого протеїну
- Показник заломлення
- Масова частка сполук, що містять фосфор
- Масова частка ерукової кислоти
- Масова частка жирних кислот
- Температура плавлення
- Температура застигання
- Стійкість
|
Мед та продукти бджільництва |
- Діастазне число
- Оксиметилфурфурол
- Кислотність
|
Напої безалкогольні |
- Органолептичні показники
- Масова концентрація бензойної кислоти
- Кислотність
- Масова частка спирту
- Масова концентрація двоокису вуглецю
- Синтетичні барвники
|
Алкогольна продукція:
Вина та виноматеріали виноградні,
Вина та виноматеріалти ігристі та шампанське України,
вина плодові.
|
- Органолептичні показники
- Об’ємна частка етилового спирту
- Масова концентрація цукрів
- Масова концентрація титрованих кислот у перерахунку на винну кислоту
- Масова концентрація летких кислот перерахунку на оцтову кислоту
- Масова концентрація загальної сірчистої кислоти
- Масова концентрація приведеного екстракту
- Масова концентрація фенольних речовин
- Масова частка бензойної кислоти
- Масова концентрація альдегідів
- Масова концентрація сорбінової кислоти
- Масова концентрація заліза
- Мікроскопіювання вина
- Розливостійкість
- Масова концентрація диглікозиду мальвідіну
- Густина відносна
- Хроматичні характеристики
- Тиск двоокису вуглецю
Органічні кислоти:
- Масова концентрація яблучної килоти
- Масова концентрація молочної килоти
- Масова концентрація лимонної килоти
- Масова концентрація винної килоти
- Масова концентрація бурштинової килоти
|
Спирт етиловий ректифікований. Горілки |
- Органолептичні показники
- Об’ємна частка етилового спирту
- Проба на чистоту
- Проба на окислюваність
- Масова концентрація альдегідів
- Визначення справжності
- Масова концентрація сивушного масла
- Масова концентрація естерів
- Масова частка метилового спирту
- Проба на фурфурол
- Масова концентрація сухого залишку
- Лужність
Органічні кислоти:
- Масова концентрація яблучної килоти
- Масова концентрація молочної килоти
- Масова концентрація лимонної килоти
- Масова концентрація винної килоти
- Масова концентрація бурштинової килоти
|
Коньячні спирти. Коньяк |
- Органолептичні показники
- Об’ємна частка етилового спирту
- Масова концентрація вищих спиртів
- Масова концентрація ср. естерів
- Масова концентрація альдегідів
- Масова концентрація летких кислот
- Масова концентрація фурфуролу
- Масова концентрація метилового спирту
- Масова концентрація загальної сірчаної кислоти
|
Пиво, солод |
- Масова частка спирту
- Кислотність
- Колір
- Масова частка діоксиду вуглецю
- Масова частка сухих речовин
- Стійкість
|
Напої слабоалкогольні та лікеро-горілчані |
- Об’ємна частка етилового спирту
- Масова концентрація загального екстракту
- Масова концентрація кислот (у перерах. на лим. кислоту)
- Масова частка оцтової кислоти
|
Оцти з харчової сировини |
- Органолептичні показники
- Обємна частка залишкового (не окисленого) спирту
- Масова частка оцтової кислоти
- Масова частка загального діоксиду сірки
|
Кулінарні вироби |
- Органолептичні показники
- Масова частка сухих речовин
- Масова частка хлориду натрію
- Масова частка жиру
- Кислотність
- Масова частка цукру
|
Вода питна доочищена, вода мінеральна газована та негазована |
- Органолептичні показники (запах, присмак, колірність, мутність)
- Загальна твердість
- Лужність
- Масова концентрація гідрокарбонат-іонів
- Масова концентрація хлоридів
- Масова концентрація іонів кальцію і магнію
- Визначення залишкового активного хлору
- Перманганатна окислюваність
- Сухий залишок
- Масова концентрація фторид-, хлорид-,
- ортофосфат-,бромід- нітрат- і сульфат-іонів
- Масова концентрація іонів нітратів та нітритів
- Масова концентрація іонів срібла
- Масова концентрація заліза
- Тиск двоокису вуглецю
- Вміст срібла,алюмінію,миш’яку, кадмію, міді, заліза, марганцю, свинецю, цинку
- Визначення вмісту натрію та калію
- Вміст загального органічного вуглецю
- рН
|
Мінеральні добрива |
- Масова частка азоту
- Масова частка фосфатів
- Масова частка калію
- Вологість
|