ОДЕСЬКА ПРИКОРДОННА ДЕРЖАВНА
КОНТРОЛЬНО-ТОКСИКОЛОГІЧНА ЛАБОРАТОРІЯ

qwerty

Об'єкт аналізу Показники
М’ясо та птиця свіжі, охолоджені:
  1. Органолептичні показники
  2. Виявлення барвників
Ковбаси з м’яса та птиці
  1. Органолептичні показники
  2. Масова частка вологи
  3. Масова частка хлориду натрію
  4. Масова частка жиру
  5. Масова частка загального азоту
  6. Масова частка нітратів
  7. Масова частка нітриту
  8. Масова частка крохмалю
  9. Виявлення барвників
Консерви м’ясні
  1. Органолептичні показники
  2. Лужність
  3. Масова частка хлориду натрію
  4. Виявлення барвників
Яйця та яєчні продукти
  1. Органолептичні показники
  2. Масова частка сухої речовини
  3. Масова частка білкових речовин
  4. Масова частка жиру
Молоко та молокопродукти
  1. Масова частка аміаку
  2. Масова частка пероксиду водню
  3. Масова частка соди
  4. Органолептичні показники
  5. Масова частка вологи
  6. Масова частка хлориду натрію
  7. Масова частка цукрів
  8. Масова частка жиру
  9. Масова частка загального азоту
  10. Чистота
  11. Кислотність
  12. Фосфотаза, пероксидаза
  13. Густина
Риба та рибопродукти, водорості,
морські трави та продукти їх переробки,
водорості та морські трави сушені
  1. Органолептичні показники
  2. Масова частка хлориду натрію
  3. Масова частка протеїну
  4. Масова частка золи
  5. Масова частка вологи
  6. Масова частка жиру
  7. Масова частка загальної кислотності
  8. Йодне число
  9. Перекисне число
  10. Масова частка олова

Зернові, зернобобові та продукти їхньої переробки.

Технічні та олійні культури.

Крупи, борошно, висівки, макуха, комбікорм, шрот.

Спеції, прянощі, лікарські рослини сушені та сировина,кунжут

Хліб та хлібобулочні вироби

  1. Органолептичні показники
  2. Масова частка вологи
  3. Масова частка протеїну
  4. Масова частка клітковини
  5. Масова частка золи
  6. Число падіння
  7. Натура
  8. Масова частка жиру
  9. Масова частка цукру
  10. Кислотність
  11. Масова частка смітної, масличної і особо враховуємої домішки
  12. Зараженість та пошкодженість шкідниками 
  13. Масова частка ерукової кислоти
  14. Масова частка таніну
  15. Масова частка глюкозиналатів
  16. Білизна
  17. Металомагнітна домішка
  18. Масова частка води
  19. Індекс деформації клейковиним
Цукор
  1. Органолептичні показники
  2. Масова частка вологи
  3. Кольоровість
  4. Масова частка золи
  5. Масова частка сахарози
  6. Масова частка феродомішок
  7. Масова частка редуцируючих речовин
  8. Гранулометричний склад
  9. Міцність і тривалість розчинення
  10. Визначення дрібниць
  11. Масова частка фостоксину
Кондитерські вироби
  1. Органолептичні показники
  2. Масова частка цукру
  3. Масова частка вологи та сухих речовин
  4. Масова частка жиру
  5. Кислотність та лужність
  6. Масова частка сірчистої кислоти
  7. Масова частка золи
  8. Масова концентрація спирту
Чай, Кава
  1. Масова частка вологи та сухих речовин
  2. Масова частка золи
  3. Масова частка таніна та кофеїна
  4. Масова частка фостоксину
Сіль
  1. Масова частка йоду
Консерви овочеві, фруктові та ягідні
  1. Масова частка мінеральних домішок
  2. Органолептичні показники
  3. Масова частка вологи
  4. Масова частка кислот, що титруються
  5. Масова частка летких кислот
  6. Масова частка мінеральних домішок
  7. Масова частка етилового спирту
  8. Масова частка хлоридів
  9. Масова частка сухих речовин
  10. Масова частка бензойної кислоти
  11. Масова частка сорбінової кислоти
  12. Масова частка цукрів
  13. Масова частка жиру
  14. Масова частка нітратів
  15. Лужність
  16. Масова частка золи
Соки фруктові та овочеві
  1. Органолептичні показники
  2. Масова частка кислоти, що титрується
  3. Масова частка хлоридів
  4. Масова частка розчинних сухих речовин
  5. Масова частка вологи
  6. Масова частка бензойної кислоти
  7. Масова частка цукрів
  8. Масова частка сірчистого ангідриду
  9. Масова частка сорбінової кислоти
  10. Синтетичні барвники