М’ясо та птиця свіжі, охолоджені: |
- Органолептичні показники
- Виявлення барвників
|
Ковбаси з м’яса та птиці |
- Органолептичні показники
- Масова частка вологи
- Масова частка хлориду натрію
- Масова частка жиру
- Масова частка загального азоту
- Масова частка нітратів
- Масова частка нітриту
- Масова частка крохмалю
- Виявлення барвників
|
Консерви м’ясні |
- Органолептичні показники
- Лужність
- Масова частка хлориду натрію
- Виявлення барвників
|
Яйця та яєчні продукти |
- Органолептичні показники
- Масова частка сухої речовини
- Масова частка білкових речовин
- Масова частка жиру
|
Молоко та молокопродукти |
- Масова частка аміаку
- Масова частка пероксиду водню
- Масова частка соди
- Органолептичні показники
- Масова частка вологи
- Масова частка хлориду натрію
- Масова частка цукрів
- Масова частка жиру
- Масова частка загального азоту
- Чистота
- Кислотність
- Фосфотаза, пероксидаза
- Густина
|
Риба та рибопродукти, водорості,
морські трави та продукти їх переробки,
водорості та морські трави сушені |
- Органолептичні показники
- Масова частка хлориду натрію
- Масова частка протеїну
- Масова частка золи
- Масова частка вологи
- Масова частка жиру
- Масова частка загальної кислотності
- Йодне число
- Перекисне число
- Масова частка олова
|
Зернові, зернобобові та продукти їхньої переробки.
Технічні та олійні культури.
Крупи, борошно, висівки, макуха, комбікорм, шрот.
Спеції, прянощі, лікарські рослини сушені та сировина,кунжут
Хліб та хлібобулочні вироби
|
- Органолептичні показники
- Масова частка вологи
- Масова частка протеїну
- Масова частка клітковини
- Масова частка золи
- Число падіння
- Натура
- Масова частка жиру
- Масова частка цукру
- Кислотність
- Масова частка смітної, масличної і особо враховуємої домішки
- Зараженість та пошкодженість шкідниками
- Масова частка ерукової кислоти
- Масова частка таніну
- Масова частка глюкозиналатів
- Білизна
- Металомагнітна домішка
- Масова частка води
- Індекс деформації клейковиним
|
Цукор |
- Органолептичні показники
- Масова частка вологи
- Кольоровість
- Масова частка золи
- Масова частка сахарози
- Масова частка феродомішок
- Масова частка редуцируючих речовин
- Гранулометричний склад
- Міцність і тривалість розчинення
- Визначення дрібниць
- Масова частка фостоксину
|
Кондитерські вироби |
- Органолептичні показники
- Масова частка цукру
- Масова частка вологи та сухих речовин
- Масова частка жиру
- Кислотність та лужність
- Масова частка сірчистої кислоти
- Масова частка золи
- Масова концентрація спирту
|
Чай, Кава |
- Масова частка вологи та сухих речовин
- Масова частка золи
- Масова частка таніна та кофеїна
- Масова частка фостоксину
|
Сіль |
- Масова частка йоду
|
Консерви овочеві, фруктові та ягідні |
- Масова частка мінеральних домішок
- Органолептичні показники
- Масова частка вологи
- Масова частка кислот, що титруються
- Масова частка летких кислот
- Масова частка мінеральних домішок
- Масова частка етилового спирту
- Масова частка хлоридів
- Масова частка сухих речовин
- Масова частка бензойної кислоти
- Масова частка сорбінової кислоти
- Масова частка цукрів
- Масова частка жиру
- Масова частка нітратів
- Лужність
- Масова частка золи
|
Соки фруктові та овочеві |
- Органолептичні показники
- Масова частка кислоти, що титрується
- Масова частка хлоридів
- Масова частка розчинних сухих речовин
- Масова частка вологи
- Масова частка бензойної кислоти
- Масова частка цукрів
- Масова частка сірчистого ангідриду
- Масова частка сорбінової кислоти
- Синтетичні барвники
|
|
|